maandag, december 6

3 redenen om een iPhone X Plus te gaan kopen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

3 redenen om een iPhone X Plus te gaan kopen

Al geruime tijd doen zich geruchten voort omtrent de iPhone X Plus. Dit toestel zal de grote broer van de iPhone X worden. Het meest kenmerkende aan de iPhone X Plus, ten opzichte van de iPhone X, is het nóg grotere beeldscherm. Het toestel lijkt wederom een sensatie te worden. Wij hebben de .. redenen op een rijtje gezet hoezo jij een iPhone X Plus wil gaan kopen!

Beeldscherm

We gaven het hierboven al aan; het beeldscherm van de iPhone X Plus wordt erg groot. Maar, dat is niet het enige. De iPhone X Plus zal een beeldscherm met OLED-techniek krijgen. Bij deze nieuwe techniek zijn alle pixels stuk voor stuk te bedienen. Dat betekent dat het beeld nóg scherper is, dat de kleuren nóg beter tot zijn recht komen en tevens gaat de batterij langer mee.

Razendsnel

De iPhone X Plus gaat, volgens de geruchten, de beschikking krijgen over een zogeheten A12 chip. Deze nieuwe chip is razendsnel; nog nooit heeft een telefoon een dergelijke chip gekregen. Dankzij deze chip is het mogelijk om razendsnel applicaties te gebruiken en gigantisch snel tussen applicaties te switchen.

Als de geruchten over deze chip kloppen, is de verwachting dat de toekomstige iPhone’s allemaal de beschikking krijgen over deze chip. Vooralsnog zou de iPhone X Plus echter de enige zijn met deze chip.

Gezichtsherkenning

Het ontgrendelen van een iPhone kan soms irritatie op wekken. Dat komt doordat de TouchiD niet altijd even goed reageert, bijvoorbeeld als je natte vingers hebt. Bij de iPhone X Plus zal er daardoor hoogstwaarschijnlijk gebruik worden gemaakt van gezichtsherkenning. Aan de voorkant van het toestel zit een specifieke camera. Deze camera herkent bepaalde kenmerken van je gezicht en kan op basis daarvan je telefoon ontgrendelen. Hoe makkelijk is dat? Je houdt je toestel gewoon voor je en het toestel ontgrendelt zich automatisch. Gemak dient de mens!

Bovenstaande redenen zullen je ongetwijfeld al een beter beeld geven van het – te verwachten – toptoestel van Apple. Het is vooralsnog wachten op de officiële bekendmaking vanuit Amerika.

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply