maandag, december 6

3 tips voor het aanschaffen van een refurbished Iphone x plus

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wanneer je een nieuwe telefoon wil aanschaffen, kun je natuurlijk verschillende dingen doen. Allereerst kun je er voor kiezen om een gloednieuwe telefoon te kopen, daarnaast kun je er ook voor kiezen om een telefoon te kopen in combinatie met een abonnement, maar de meest voordelige keuze is toch een refurbished apple.

Refurbished iPhone X plus

Stel bijvoorbeeld dat je op zoek bent naar een iPhone X Plus. Wanneer je deze nieuw in de winkel koopt ben je een hele hoop geld kwijt. Wanneer je kiest voor de telefoon in combinatie met een abonnement, ben je in wezen hetzelfde geld of meer geld kwijt, maar betaal je het maandelijks. In een geval als deze is het dus ook mogelijk om een refurbished iPhone X plus te kopen. Refurbished houdt namelijk in dat de telefoon gebruikt is, maar van binnen helemaal nieuw is. Laten we kijken naar een aantal voordelen die je hebt bij het aanschaffen van een refurbished iPhone X plus.

Voordelen van een apple iPhone refurbished

Het grootste voordeel aan een refurbished apparaat, zoals een apple iPhone, is natuurlijk dat deze een stuk goedkoper is. Bij een nieuwe telefoon betaal je al gauw een bedrag van rond de 1000 euro terwijl dit bij een refurbished apparaat vele malen lager ligt. Ondanks dat het een tweedehands telefoon is, zul je dit wellicht alleen zien aan wat krasjes. Van binnen is de telefoon gloednieuw en zul je dus ook niet snel merken dat deze al gebruikt is. Het scheelt natuurlijk ook een hoop dat je niet aan een duur maandelijks abonnement vast zit. Zo’n abonnement kan er best verleidelijk uitzien, maar het kan maar zo dat je ineens een stuk minder gaat verdienen en dan zit je nog steeds vast aan dit dure abonnement. Dat is bij een refurbished toestel niet het geval omdat je dan zelf kan kiezen wel abonnement je er bij neemt of dat je wellicht voor prepaid gaat. Een laatste voordeel is dat je bij een refurbished apparaat in de meeste gevallen gewoon dezelfde garantie hebt als bij een nieuwe telefoon. Ideaal dus.

Share.

About Author

Leave A Reply