woensdag, april 24

De beste tips voor een iPhone met een zwakke batterij

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Over het algemeen gaat de batterij van je telefoon makkelijk een hele dag mee. Als je een hele krachtige accu hebt, soms wel twee dagen. Je kunt je vrienden appen, informatie opzoeken op het internet, je favoriete spellen spelen en natuurlijk online shoppen voordat de batterij van je iPhone s avonds leeg is. Op het moment dat de batterij van jouw iphone zwakker wordt, moet je hem vaker opladen. Om er toch voor te zorgen dat je er zo min mogelijk hinder van ervaart hebben we een aantal tips voor je verzameld die je kunt toepassen.

Batterij vervangen

Als je er niet mee kunt dealen dat je smartphone sneller leeg is dan normaal, kun je overwegen om de batterij te laten vervangen van je iPhone. Je toestel voelt dan direct weer aan als nieuw! Het vervangen van dit onderdeel kun je het beste overlaten aan een expert. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij iPhone reparatie Breda. Als je het zelf gaat proberen te reparen en er gaat iets mis, dan zit je met een kapot toestel. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

iPhone updaten

Als de batterij minder is, kan het ook wel eens helpen om je iPhone up te daten naar de recentste versie van iOS. Je kunt heel eenvoudig controleren of er op dit moment een update is die je kunt uitvoeren. Je gaat naar instellingen en klikt vervolgens op ‘algemeen’. Hier vindt je het kopje ‘software update’ staan. Beschikt jouw telefoon al over de laatste versie? Ga dan door naar de volgende tip of laat je batterij vervangen.

Maak gebruik van de energiebesparingsmodus

Een andere tip die je kunt gebruiken om te profiteren van een langere batterijduur, is door gebruik te maken van de energiebesparingsmodus. Je telefoon zal minder energie verbruiken omdat het een aantal functies aanpast. Zo worden e-mails niet meer automatisch opgehaald, worden apps op de achtergrond niet ververst maar ook zal de helderheid van je beeldscherm een stuk minder zijn. Wanneer het batterijsymbool een gele kleur heeft, weet je dat de modus aan staat.

Share.

About Author

Leave A Reply