maandag, december 6

Ga jij voor de 64 gb of 256 gb?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ga jij voor de 64 gb of 256 gb?

Apple iPhone X plusVeel mensen kijken reikhalzend uit naar de officiële introductie van de iPhone X Plus. Vanuit Apple is de komst van deze nieuwe telefoon nog niet bevestigd, maar volgens goed geïnformeerde bronnen gaat deze telefoon er 100% komen in 2018. Deze nieuwe telefoon, de iPhone X Plus, zal de grote broer van de iPhone X worden. Dat wil zeggen dat deze smartphone veel van de features van de iPhone X overneemt, maar dat het beeldscherm sowieso nog een stuk groter gaat worden.

>>>Bekijk hier alle abonnementen van 64 gb en 246 gb>>>

De iPhone X was al een zeer geavanceerde telefoon. Zo is de iPhone X het eerste toestel van Apple dat gebruik maakt van Face ID. Dankzij de Face ID kan je simpelweg je telefoon ontgrendelen door er naar te kijken. De verwachting is dat de iPhone X Plus ook de beschikking over deze feature krijgt.

Overigens gaan de geruchten ook rond dat de iPhone X Plus de beschikking krijgt over draadloos opladen. Daarbij is het opladen erg simpel; je legt de telefoon op een bepaald matje en via dat matje wordt je telefoon draadloos opgeladen. Hoe handig is dat? Hierdoor heb je nooit meer te maken met een lege batterij!

Conform de geruchten kunnen we stellen dat de iPhone X Plus in twee varianten uitgebracht gaat worden; een variant met 64 gb en een variant met 256 gb. Voor welke variant kies jij?

64 gb

De 64 gb variant is uitermate geschikt voor mensen die niet al te veel verwachten van hun smartphone. Ook is deze variant geschikt voor mensen die veelvuldig gebruik maken van iCloud, zodat de meeste foto’s en video’s automatisch overgezet worden naar de cloud.

De 64 gb variant kan overigens redelijk snel vol zitten, indien je veel apps en foto’s op je telefoon hebt. Bedenk daarom vooraf goed op wat voor manier je je telefoon gaat gebruiken en of 64 gigabyte dan voldoende is.

256 gb

De 256 gb variant zal uitermate geschikt zijn voor de die-hards. Dit zijn over het algemeen de mensen die ongeveer hun hele leven afspelen via de smartphone. Dergelijke gebruikers hebben de 256 gb variant simpelweg nodig, omdat ze anders met een te vol geheugen te maken krijgen.

Overigens zal de iPhone X Plus de beschikking krijgen over een razendsnelle chip. Dankzij deze chip is het mogelijk om gigantisch snel tussen verschillende apps te wisselen en om apps te openen. Ga jij ook een iPhone X Plus kopen?

Share.

About Author

Leave A Reply