maandag, januari 24

Hoe je het best je telefoon kunt beschermen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Als je een nieuwe telefoon hebt dan wil je die op alle mogelijke manieren het best beschermen zodat je telefoon heel blijft.  Je kan hierbij denken aan allerlei soorten hoesjes die jouw telefoon helpen bij het voorkomen van breuk, maar hoe komt het dat er alsnog wat mee gebeurt ondanks alle bescherming en de voorzichtigheid?

Externe bescherming

De meest voor de hand liggende bescherming is de externe bescherming, aldus de bescherming die je hebt door gebruik te maken van een hoesje. Er zijn zoveel verschillende soorten, maten en kleuren dus je kunt het perfect afstemmen op jouw voorkeuren. Je hebt hoesjes die je aan de voor en achterzijde kunt gebruiken, maar ook hoesjes die alleen voor de achterkant zijn. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van dubbel glas, hiermee voorkom je dat als jouw telefoon valt, jouw beeldscherm ook een barst heeft. Het dubbele glas zal eerst breken en jouw beeldscherm blijft heel. Als jouw telefoon toch een barst heeft of enige andere schade dan kun je het, het best laten maken bij een professioneel reparatiebedrijf.

Virus

Naast schade die veroorzaakt kan worden door water of doordat je hem laat vallen is minder erg dan een virus die je kunt verkrijgen door op verkeerde linkadressen te hebben geklikt. Deze virussen kunnen jouw persoonlijk informatie stelen en daarmee dus jouw bankgegevens, foto’s en contacten. Het beste wat je kunt doen om dit voorkomen is gebruik te maken van een antivirusprogramma. Wees daarom altijd voorzichtig met het openen van onbekende en bedachte mailtjes of linkjes. Vaak kun je ook te maken krijgen met nepmailtjes die een bijgevoegde link hebben en vragen om jouw gegevens toe te voegen. De mail lijkt van jouw bank of verzekering, maar er zit een heel ander persoon achter…

Share.

About Author

Leave A Reply