maandag, december 6

iPhone X Plus; abonnement of sim only?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

iPhone X Plus; abonnement of sim only?

iPhone smartphoneDe smartphone is voor vele Nederlanders een onmisbare gadget geworden. Het dagelijkse leven speelt zich voor een groot gedeelte af op de smartphone. In contact blijven met vrienden en het bijhouden van het nieuws; dergelijke activiteiten worden voornamelijk met behulp van de smartphone gedaan. Mede daarom zijn veel mensen bereid om (veel) geld te investeren in een smartphone. Men wacht vol spanning af voor de nieuwe iPhone X Plus.

De iPhone X Plus wordt de grote broer van de reeds uitgebrachte iPhone X. Het kenmerk van de iPhone X Plus is het grote beeldscherm; het grootste beeldscherm van een iPhone ooit. Wanneer de iPhone X Plus officieel geïntroduceerd gaat worden, is vooralsnog de vraag. Maar, als je in de toekomst deze nieuwe telefoon wil aanschaffen, is er één belangrijke vraag: Koop je deze telefoon in combinatie met een abonnement of in combinatie met een sim only?

Abonnement

Het grote voordeel van het aanschaffen van de iPhone X Plus in combinatie met een abonnement zijn de lagere initiële kosten. De aanschaf van de telefoon wordt namelijk in de maanden van de looptijd van het abonnement uitgesmeerd. Bij het aanschaffen van een iPhone X Plus in combinatie met een abonnement zal je aan het begin wel een investering moeten doen.

Maar, deze investering is vele malen lager dan als je de iPhone X Plus koopt in combinatie met een sim only. Het nadeel van een abonnement is echter dat je maandlasten hoger zijn. Ga hier verstandig mee om! Als je het geld niet hebt, is het niet verstandig om een iPhone X Plus aan te schaffen. Mede doordat de verwachting is dat de iPhone X Plus alles behalve goedkoop gaat worden.

>>>Bekijk hier alle iPhone X Plus abonnementen>>>

Sim only

We gaven het hierboven al even aan; een sim only heeft voor- en nadelen. Het grootste voordeel van een sim only in combinatie met een iPhone X Plus zijn de relatief lage maandlasten.

Het nadeel van een sim only in combinatie met een iPhone X Plus is overduidelijk de hoge aanschafwaarde. Bij een sim only moet je tenslotte de telefoon zelf in één keer betalen. De verwachting is dat iPhone X Plus zo’n €1.200 gaat kosten; dit bedrag moet je dus in één keer zelf ophoesten. Vervolgens profiteer je in de maanden daarna wel van een lager maandbedrag.

Waar gaat jouw keuze naar uit? Een iPhone X Plus in combinatie met een abonnement of in combinatie met sim only? Zet de voor- en nadelen op een rijtje, bestudeer je uitgavenpatroon en neem geen overhaaste beslissingen.

Share.

About Author

Leave A Reply