dinsdag, mei 21

Lever een oude iPhone X in

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Smartphones zijn erg belangrijk in de moderne samenleving. Het zijn apparaten waarmee je je status kunt verhogen. Dat is voor veel bezitters van een smartphone de reden geweest om destijds een iPhone X te kopen. Dit toestel werd uitgebracht ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de iPhone, met opmerkelijk veel nieuwe technieken. Zoals gezichtsherkenning, draadloos opladen en een OLED scherm. Dat zijn allemaal gadgets die tegenwoordig nog steeds alleen op de duurdere smartphones te vinden zijn. Omdat hij nog steeds erg populair is, kun je voor de oude iPhone X verkopen een mooi bedrag krijgen.

Wat gebeurt er met je oude iPhone?

Een iPhone bevat veel dure grondstoffen. Een oude iPhone inleveren is daarom altijd goed voor het milieu. Zelfs als hij zwaar beschadigd is en het niet meer doet, kan een recyclingbedrijf er veel onderdelen uithalen die opnieuw kunnen worden gebruikt. Als je oude iPhone nog wel werkt, zal hij helemaal worden schoongemaakt, gecontroleerd en indien nodig uitgerust met nieuwe componenten. Het toestel is dan klaar om weer te worden verkocht. Het is dan in dezelfde conditie als een nieuwe iPhone X destijds was. Alleen is de prijs van een gerecycled toestel een stuk lager dan van een nieuwe iPhone X.

Hoe werkt het inleveren van een oude iPhone?

Je kunt je oude iPhone het beste verkopen via een platform waar meerdere recyclingbedrijven kunnen bieden op je toestel. Dan krijg je er het hoogste bedrag voor. Dat kan bij www.oudeiphoneverkopen.nl. Eerst krijg je een aantal vragen over je oude toestel. Daarna geven diverse inkopers aan hoeveel geld ze voor je toestel over hebben. Daarvan kies je er één uit. Vervolgens vul je je contactgegevens in en je stuurt het toestel op volgens de aanwijzingen op de site. Na ongeveer twee weken wordt het afgesproken bedrag overgemaakt naar je bankrekening.

Share.

About Author

Leave A Reply