dinsdag, mei 21

Op zoek naar een tweedehands telefoon of een refurbished iPhone?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Je wilt op je budget letten en tegelijk topkwaliteit in huis halen. Is het dan verstandig om een gebruikte telefoon te kopen? Ja, mist je bereid bent om risico’s te nemen. Maar hoe zit het met de garantieperiode en hoe weet je zeker dat je tweedehands mobiele telefoon nog volgens de specificaties werkt? Anders dan bij een tweedehands telefoon profiteer je met een refurbished telefoon nog steeds van een scherpe prijs voor een volledig functionele telefoon.  

Kan ik refurbished telefoons snel opladen?

Voor veel gebruikers is de standaard oplader overbodig geworden. Draadloos opladen via het Qi-protocol is nu gebruikelijk bij het gros van de nieuwe telefoons. Extra snel opladen wordt ook steeds gebruikelijker. Nieuwe iPhone-modellen kun je extra snel laden tot wel 20 watt. Bij Samsung vallen de Galaxy S20 Ultra en Galaxy Note 10 Plus op met snelle laders tot 45 watt. De OnePlus 8T is nog sneller met een snellader van 65 watt. De absolute koploper is de Mi 10 van Xiaomi die binnen 20 minuten een telefoon volledig kan laden.

Waar kan ik het beste een refurbished iPhone kopen?

Koop een refurbished telefoon bij een winkel met een bekend keurmerk. Sinds 2019 is er sprake van het Refurbished Keurmerk. Leden moeten zich aan verschillende kwaliteitseisen houden. Dit geeft je meer zekerheid voor een betrouwbare refurbished telefoon

Is het verstandig om een refurbished telefoon te kopen?

Ja! Een refurbished telefoon is volledig functioneel. Je kunt een refurbished iPhone niet vergelijken met een gebruikte iPhone, aangezien je bij alle leveranciers van erkende refurbished telefoons garantie krijgt. De duur van de garantieperiode varieert wel van enkele maanden tot twee jaar. Controleer ook hoe lang de garantie op de batterij is. Hoe langer de garantieperiode, hoe langer je erop kunt vertrouwen. Bij een leverancier met keurmerk mag je uitgaan van 24 maanden garantie.

Aantrekkelijke prijs

Voor een nieuwe iPhone moet je al gauw 800 euro neertellen. Voor sommige modellen ben je zelfs meer kwijt. Zulke prijzen kan en wil niet iedereen betalen. De prijs van een refurbished telefoon zit gemiddeld genomen tussen een nieuw toestel en een gebruikte smartphone in. Een aantrekkelijk prijskaartje dus, helemaal als je weet dat de telefoon uitvoerig is nagekeken en indien nodig is opgeknapt.

Ben je op zoek naar een goedkope refurbished iPhone? Ga naar de vergelijker van Bellen.com en filter je zoekpoging op refurbished om iPhones in deze categorie met elkaar te vergelijken.

Share.

About Author

Leave A Reply