maandag, december 6

Twijfel jij over de aanschaf van refurbished Apple producten?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Overweeg jij om refurbished producten te kopen, maar twijfel jij of dit wel een goede stap is? Goed nieuws: het kopen van refurbished producten is niet iets waar je bang voor hoeft te zijn. Er zijn vele voordelen die het kopen van refurbished producten met zich meebrengen.

Een refurbished product is erg betaalbaar
Refurbished producten worden natuurlijk niet verkocht voor dezelfde prijs als een product welke nieuw uit de winkel komt. Dat maakt dat je voor een goed product al heel snel tientallen euro’s minder hoeft te betalen dan wat je kwijt zou zijn aan een nieuw product. Ben je op zoek naar een manier om voordeliger uit te komen, maar wil je toch heel graag een IPhone, kies dan voor een refurbished IPhone. Je zal veel gebruiksplezier hebben tegen een voordelige prijs. Ook erg handig voor bijvoorbeeld studenten!

Een lange garantieperiode op refurbished producten
Velen zijn hiervan niet op de hoogte, maar je kunt bij het aanschaffen van een refurbished producten genieten van dezelfde garantie als bij een nieuw product. Het hoeft dus niet zo te zijn dat je bij het kopen van een refurbished product slechts enkele maanden garantie hebt. Dit geeft jou als koper extra zekerheid dat er in eerste instantie een deugdelijk product aan jou is verkocht en ten tweede dat de verkoper jou in geval het nodig is zal helpen met eventuele problemen van het product. Nu kun je gerust jouw refurbished apple iphone kopen met een lange garantietermijn.

Goede keuring en reiniging voor de verkoop
Bij het refurbishen van bijvoorbeeld een apple IPhone , wordt er heel erg goed gekeken naar de kwaliteit en werking van het toestel. Zo zal een expert de apple IPhone eerst goed inspecteren en nakijken. Daarna zal er een test worden uitgevoerd, om te kijken als de IPhone naar behoren en naar wens werkt. Ook vindt er een diepe reiniging plaats.

Je hebt niets te maken met dure abonnementen
Wanneer men voor een refurbished product kiest, is dit meestal omdat zij geen forse bedragen willen betalen voor een splinternieuw product. Zij betalen liever minder voor een product welke evengoed werkt. Een ander voordeel van de kostenbesparing van het kopen van een refurbished product is het feit dat je niet vast komt te zitten aan dure abonnementen.

Bron: Rephone.nl

Share.

About Author

Leave A Reply