dinsdag, mei 21

Uitgelicht: De Chromecast met Google TV

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Netflix, Twitch of Videoland. Wat is jouw favoriete app tijdens de late uurtjes? Met het stijgende Netflix abonnees in Nederland is de vraag naar een Smart TV sterk toegenomen. Want als we eerlijk zijn is elke keer die ene favoriete serie op de telefoon kijken ook niet alles. Daarnaast heeft nou ook niet iedereen zomaar een smart-tv in zijn of haar kamer staan. Is er dan niet een andere manier om content op groot scherm te bekijken?

Jazeker is die er! Sinds kort is de Chromecast met Google TV gelanceerd in Amerika en deze maakt ook zijn opmars in Nederland. Officieel is ‘ie nog niet echt uit in Nederland maar je kan hem al wel bestellen. 

Wat is een Chromecast met Google TV dan?

Waarschijnlijk ken je de klassieke Chromecast wel. Vanaf je telefoon jouw favoriete film of serie casten naar de TV. Superhandig, maar niet altijd even compatibel. En dan moet je ook nog maar een stabiele wifi verbinding hebben. De nieuwe Chromecast Google TV is een echt mediaspeler. Dat wil zeggen dat je na het pluggen van je kabels in de TV jouw favoriete apps kan bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Je kan zoals gewend ook gewoon casten maar dat is in principe niet nodig. Je kan je telefoon dus rustig in je zak houden. Waarom dit zo populair is? Omdat het naast betaalbaar ook ontzettend duurzaam is! Je stelt de aankoop van een peperdure Smart-TV nog lekker even een paar jaar uit .

Chromecast Google TV review

Omdat het nog een nieuw product is snappen we dat je graag wilt weten wat gebruikers vinden van het product. Op https://boji.nl/chromecast-google-tv/ vind je een informatieve blog over dit product, zie je de inhoud van de verpakking en zie je een handig filmpje met unboxing. Ook komen hier de meest gestelde vragen nog aan bod. Alles wat je moet weten over de Chromecast met Google TV staat dus in dit artikel!

Share.

About Author

Leave A Reply