dinsdag, mei 17

Waar kan je de iPhone X Plus gaan kopen?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Waar kan je de iPhone X Plus gaan kopen?

Dankzij de opkomst van webshops is het steeds gemakkelijker om online aankopen te doen. Bij sommige producten is het echter fijner om het product even met eigen ogen te kunnen zien én vast te kunnen houden. Dat is bijvoorbeeld het geval bij een mobiele telefoon.

Als je interesse in een nieuwe telefoon hebt, is het fijn om verschillende telefoons in je hand vast te houden. Ook kan het handig zijn om de telefoon in je broekzak te stoppen, om te kijken of dit fijn zit. Als je via het internet een telefoon gaat kopen, heb je die mogelijkheid uiteraard niet.

In 2017 heeft Apple de baanbrekende iPhone X ontworpen. Deze iPhone ligt niet in de lijn van de vorige iPhone’s. Dat komt voornamelijk door het nieuwe design van de telefoon. De voorkant van de telefoon bestaat uit één grote glasplaat. Ook de achterkant van de telefoon bestaat uit een glasplaat. Als je bijvoorbeeld een iPhone 6 gewend bent, is een iPhone X een complete verandering. De verwachting is dat de iPhone X Plus wederom een verandering ondergaat. Dat is in eerste instantie voornamelijk terug te zien in het formaat van het toestel; de iPhone X Plus wordt maar liefst 6,5 inch groot.

Als je in de toekomst interesse in een iPhone X Plus hebt, kan je deze op verschillende manieren aanschaffen. In feite kunnen we daarbij onderscheid maken tussen fysieke winkels en online webshops.

Fysieke winkels

Veel providers, zoals Telfort, Vodafone en KPN, hebben eigen stores in de grote steden zitten. In deze stores kan je telefoons kopen, abonnementen wijzigen en aangaan en ook kan je hier je telefoon laten repareren.

Het is dus compleet logisch dat dergelijke fysieke winkels ook de iPhone X Plus gaan verkopen. Deze winkels zullen dat gaan doen in combinatie met aantrekkelijke abonnementen. De verwachting is echter dat je diep in de buidel mag gaan tasten voor een iPhone X Plus in combinatie met een abonnement.

Je kan de iPhone X Plus ook bij de Apple Store gaan kopen. Het personeel van de Apple Store heeft veel kennis in huis en daardoor kan men je goed adviseren. Ook is het mogelijk om bij de Apple Store direct accessoires aan te schaffen.

Online webshops

Een andere, simpele, mogelijkheid is om een iPhone X Plus bij een online webshop te bestellen. In de meeste gevallen is dat op de website van bijvoorbeeld Vodafone, KPN of Telfort. Je kan daarbij, naar verwachting in het derde of vierde kwartaal van 2018, je gewenste variant van de iPhone X Plus aanklikken. De verwachting is dat de iPhone X Plus in twee varianten beschikbaar komt; 64GB en 256GB.

Bij een online webshop kan je de iPhone X Plus ook direct in combinatie met een abonnement gaan bestellen. Het is echter op dit moment nog de vraag vanaf wanneer dit mogelijk is. Volgens de geruchten wordt het nieuwe toestel van Apple pas in september van dit jaar gepresenteerd.

Share.

About Author

Leave A Reply