dinsdag, mei 17

Wat gaat de iPhone X plus kosten?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hoe duur gaat de iPhone X Plus worden?

Het belang van de mobiele telefoons in de huidige maatschappij is van onschatbare waarde. Veel communicatie verloopt via de smartphones en een groot gedeelte van het sociale leven vindt plaats met behulp van de smartphone. Dergelijke feiten zorgen ervoor dat mensen veel geld er voor over hebben om een smartphone te kopen. Dat is in feite ook wel nodig, kijkende naar de huidige prijzen van de smartphones. De prijzen van de verschillende smartphones, van zowel bijvoorbeeld Apple als Samsung, zijn flink de pan uit gerezen.

In dit artikel zoomen wij verder in op de prijzen die je voor een iPhone X Plus kan verwachten Hierbij maken we onderscheid tussen twee verschillende soorten prijzen:
– Het kopen van het toestel in combinatie met een sim only abonnement;
– Het kopen van een toestel in combinatie met een abonnement, waarbij je een x bedrag per maand voor het toestel bestaat.

Het is aan jou om te bepalen naar welk soort abonnement je keuze uit gaat. Als je een sim only abonnement neemt, ben je maandelijks goedkoper uit. Maar, je dient wel de iPhone X Plus dan volledig zelf te betalen. Het is niet voor iedereen mogelijk om een dergelijk groot bedrag in één keer te voldoen.

In dit artikel baseren wij ons op geruchten én op de huidige prijzen die je voor een iPhone X dient te betalen.

Prijzen iPhone X

De iPhone X is het kleinere broertje van de iPhone X Plus. Over de iPhone X Plus zijn nog geen prijzen bekend gemaakt. Om je toch een indicatie te kunnen geven, hebben we gekeken naar de huidige prijzen van de iPhone X. Hoe hoog liggen die en wat kunnen we, op basis daarvan, verwachten van de prijzen van de iPhone X Plus?

Bij de iPhone X de keus uit de iPhone X 64 GB en de iPhone X 256 GB. De prijs van de iPhone X 64 GB begint bij ongeveer €1.000. De prijs van de iPhone X 256 GB ligt nóg hoger; hiervoor dien je ongeveer €1.150 te betalen.

Verwachting; prijzen iPhone X Plus

De verwachting is dat de iPhone X Plus ook in twee verschillende varianten uitgebracht wordt; 64GB en 256 GB. De iPhone X Plus is de grotere broer van de iPhone X. We kunnen derhalve wel stellen dat de prijzen van de iPhone X Plus nóg hoger komen te liggen. Dat is met name te danken aan het formaat van het beeldscherm. De iPhone X Plus gaat een 6,5 inch OLED-scherm krijgen; dat is simpelweg een zeer kostbaar beeldscherm.

De prijzen van de iPhone X Plus kunnen zomaar richting de €1250 voor de 64 GB gaan en €1400 voor de 256 GB.

We durven daarom wel te beweren dat de iPhone X Plus een erg kostbaar object gaat worden. In feite is dat niet geheel vreemd. De iPhone X is al behoorlijk duur en de iPhone X Plus wordt nóg groter, beter en sneller. Het is aan jou om te bepalen of je, in de nabije toekomst, zoveel geld uit wil geven aan een iPhone X Plus.

Share.

About Author

Leave A Reply