zaterdag, juli 13

Wat is de Bitcoin verwachting?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zat je er aan te denken om Bitcoin te kopen, maar twijfel je nog? Volkomen begrijpelijk. Vooral als je nieuw bent in de wereld van crypto dan schieten de lastige termen en namen je om de oren. Ook is er onwijs veel informatie online te vinden waar overal weer wat anders staat. Volgens vele is de Bitcoin al verzadigd en is de grootste groei er wel uit. Tegelijkertijd zijn er ook weer veel experts die beweren dat de groei nog lang niet uit Bitcoin is en zelfs over de 100.000 of zelfs 200.000 kan stijgen. 

Laten we meteen maar met de deur in huis vallen, niemand weet het zeker. Staar je dan ook niet blind op de informatie die je leest op internet. Crypto’s zijn en blijven nu eenmaal erg lastig te voorspellen. Spring je nu in of wacht je liever even tot de koers weer wat gedaald is? Wat het ook is, jij bepaalt! Had je toch graag meer willen lezen over de Bitcoin voorspelling? Wij vertellen je wat neutrale informatie over wat Bitcoin is, wat de huidige koers is en wat de algemene verwachtingen zijn van Bitoin. Lees je mee?

Wat is Bitcoin?

Eerst eens even kijken naar wat de Bitcoin precies is. Bitcoin is in eerste instantie een digitaal betaalmiddel, iets wat veel mensen nog wel eens vergeten. Door veel mensen wordt het dan ook gezien als investeringsmiddel. Toch zien steeds meer grote bedrijven iets in Bitcoin en kopen dan ook in grote getalen Bitcoin. 

De Bitcoin koers

Wanneer het geloof en vertrouwen in Bitcoin stijgt, dan stijgt de koers automatisch mee. Hoe meer grote bedrijven en belangrijke personen mee doen met Bitcoin, hoe groter de kans op slagen voor Bitcoin. De Bitcoin koers is de afgelopen jaren dan ook enorm gestegen. 

Share.

About Author

Leave A Reply